PREPARATS! 20.12.2019

Hola a tots i a totes a l'última entrada de blog de Llevant abans del Nadal!

Aquestes setmanes no hem avançat massa amb el projecte perquè també hem estat realitzant l'àlbum de la primera avaluació i fent les portades. 


Hem arribat quasi al final del nostre projecte. Tal com us vam explicar a l'anterior entrada, hem estat treballant els climogrames: tant la seva interpretació, com la seva realització. No ens ha estat fàcil fer-ne, ja que havíem de tenir en compte l'eix de la temperatura i l'eix de la pluviositat... i alguns ho fèiem al revés!





Corregint una activitat sobre els climes ens va sorgir la pregunta de si clima i temps era el mateix. Després de parlar-ne a classe vam arribar a la conclusió que no, no és igual. Per acabar de comprendre-ho l'Ester ens va posar un vídeo on ens ho aclaria.

També vam haver d'investigar què era un mapa d'isòbares. Alguns n'havíem vist a les notícies del temps però no sabíem què significava. Gràcies a un vídeo vam poder entendre una mica millor què és un anticicló o una borrasca, i què provoquen... però no ens ha quedat del tot clar, és complicat!

També hem anat acabant les feines pendents que teníem: hem corregit el dossier de les Comunitats Autònomes entre tots, l'Ester ens ha donat les etapes de la Volta Ciclista que hem fet cada parella per la seva Comunitat Autònoma i sobretot... hem acabat les preguntes de Trivial que us hem preparat com a repte final d'aquest projecte!




L'Ester ens ha preparat una valoració individual del projecte: el que ens ha agradat més o menys, què voldríem que es repetís o si tenim alguna proposta per fer. Als mestres també els agrada saber què pensem del projecte i amb què el poden millorar. 


Hem estat fent la tapa de la nostra Volta a Espanya per quan tornem de Nadal fer l'àlbum i portar-lo cap a casa.




Fins aquí el primer trimestre de Llevant: descanseu molt, gaudiu amb la família i agafeu moltes forces per a la tornada.... Bon Nadal i bona entrada a l'Any Nou!