NOUS REPTES... AMB UN SOMRIURE 24.03.2020

Bon dia Llevant!

Tot i que sembla que aquesta situació s'allarga i haurem d'estar-nos a casa més temps del que ens agradaria, sí és veritat que si ho fem tots i fem cas de les recomanacions que ens fan, tard o d'hora ho aconseguirem!

Per això hem titulat l'entrada amb el títol "Nous reptes" perquè aquesta situació fa que famílies, alumnes, mestres... i la societat en general, hagi d'adoptar noves maneres de treballar en circumstàncies tan excepcionals com les que estem vivint; i "Amb un Somriure" perquè sabem que estem bé i ben resguardats a casa.

D'alguns de vosaltres vaig rebent per correu missatges i treballs que m'aneu enviant, però de molts d'altres encara no en ser res! Així que aquells que no m'heu enviat res, si us plau, de tot el que us hem anat penjant de recomanacions, si ja n'heu fet, me les passeu per correu i així tenim una mica de contacte virtual!
Per exemple podeu enviar un Word amb el diari personal de confinament d'aquests dies, o el joc d'Educació Física, o alguna proposta d'activitat del projecte, que també pot ser una foto de com porteu la maqueta o la petita manualitat que heu provat de fer... ja veieu que tenim maneres de seguir en contacte!

També us recordo que us hem enviat molts enllaços de pàgines d'internet per anar entrant i repassant conceptes fets. Us recordo que us podeu baixar l'aplicació del Smartick, que així jo us vaig fent un seguiment de les tasques que feu i de les que falleu... però sobretot perquè podeu jugar entre vosaltres i aneu aprenent matemàtiques d'una manera més lúdica! Animeu-vos els qui no ho heu provat encara!

Aquesta setmana us proposem diverses activitats per anar fent de mica en mica.

El Jordi Cervantes, des de l'àrea d'Anglès, us proposa acabar una tasca que ja us havia comentat en l'anterior feina. Aquí us deixo l'activitat i també el trobareu al correu del grup de Llevant 2019/2020.

Des de l'àrea de Llengua us proposo que entreu al següent enllaç de l'Edu365 a practicar l'ortografia. Dels treballs que m'aneu enviant, amb el que més aneu fallant és amb l'ortografia! Així que cal repassar-la i practicar-la... no la podem descuidar!


Una altra manera de practicar-la és a través de dictats. En el següent enllaç trobareu dictats en línea per repassar també ortografia i ho podeu repassar per aspectes ortogràfics! Primer cliqueu a escoltar el dictat i si apreteu al símbol del cargol us ho dicta a poc a poc. Llavors el podeu escriure en el requadre i al revisar-lo us comenten els errors ortogràfics que heu fet. Som-hi!



Entrant en matèria de Projecte en el següent enllaç us he preparat un seguit d'activitats relacionades amb matemàtiques, llengua i de medi social. També el trobareu al correu del grup de Llevant 2019-2020.
Recordeu en baixar-vos una còpia i NO treballeu a sobre del document, sinó els vostres companys se'l trobaran fet! 


Si us plau, us demano que aquest document, a mesura que l'aneu acabant, me l'envieu per correu i així ja puc anar-me'l mirant!


Llevant, molts ànims i molta paciència, i mentrestant gaudiu de la família que ja veieu que això va per llarg. Esperant que tothom es trobi bé i amb salut... ens veiem a la propera entrada de blog!