SEGUIM AMB MÉS RECOMANACIONS!.... 19.03.2020

Bon dia Llevant!

Ja fa uns quants dies que estem confinats a casa però sabem que és per una bona causa, amb la bona voluntat de tothom i la paciència de cadascú ens en sortirem... perquè #tot anirà bé! Espero que tan vosaltres com les vostres famílies es trobin tots bé.

Ja he anat rebent feines d'alguns de vosaltres pel correu de la classe, animeu-vos, així també estem en contacte, encara que sigui de manera virtual!!

Tot i que de ben segur no heu acabat les propostes i suggeriments que us vam fer a l'anterior entrada, que ja sabeu que es poden anar fent de manera variada i voluntària, avui us presentem alguns suggeriments d'altres àrees que no havíem dit. Així podeu anar canviant d'assignatures a mesura que us canseu o segons les vostres preferències.
  • Des d'Educació Física la Marta us proposa inventar-vos un joc amb material reciclat i omplir la fitxa del word  (que us enviaré pel correu de la classe) .


També us proposa dos enllaços per a que mogueu el cos en la mesura del possible i amb les condicions de cadascú!

  • Des de l'àrea de Matemàtiques us proposem les següents activitats online per a repassar el que ja hem fet.
  1. A l'aula la última setmana vam fer un simulacre de les proves Cangur que s'havien de dur a terme aquesta pròxima setmana. Ells mateixos ens envien un enllaç per a poder practicar des de casa exercicis similars però menys quantitat, i així els pares també veuen com són.
En aquesta adreça  www.cangur.org/telecangur trobareu la col·lecció de problemes d'anys anteriors, sent una font excel·lent, i gairebé inesgotable, per a trobar enunciats interessants que, naturalment, poden ajudar a preparar el Cangur i alhora, i sobretot, donen idees sempre útils per a un treball matemàtic eficaç.

2. Una de les aplicacions online per treballar les matemàtiques de forma divertida és Smartick. Aquesta deixa l'opció de registrar-se gratuïtament durant aquests dies de confinament. Hem creat un grup classe amb noms d'usuaris i contrasenyes per a tots els alumnes de Llevant. La consigna seria que tothom que vulgui es descarregui l'aplicació i entri com a alumne.
El nom d'usuari PER TOTS és el seu nom i primer cognom tot seguit i posant la primera lletra del nom amb majúscula. La contrasenya és Tabor2020 per a tothom.
Però ATENCIÓ alguns alumnes haureu de posar els dos cognoms seguits perquè ja existia un usuari amb nom i cognom igual. Així que el Nicolàs, la Martina, la Laia Martí, la Carlota, el Marc, l'Èric i l'Helena hauran de posar el nom i els dos cognoms seguits.
Exemple:
usuari: Martinamatasmora
contrasenya: Tabor2020

Qualsevol problema o aclariment podeu fer-me arribar un email al correu de Llevant i intentarem solucionar-ho.
La primera vegada que entreu us farà fer una prova de nivell, no us espanteu, hi ha l'opció "no ho sé", i a partir d'aquesta prova us anirà suggerint activitats adaptades als vostres coneixements. Llavors només us caldrà entrar i remenar. Fins i tot podeu competir entre vosaltres!!
  • Per distreure'ns, des de Pinterest hem escollit algunes activitats perquè podeu fer de manera més lúdica.
Ja veieu Llevant, podem seguir aprenent tot jugant!
Molts records i esperem veure'ns ben aviat... perquè ja ens trobem a faltar una mica!

Fins la propera entrada!