SEGUIM EN CONFINAMENT! 27.03.2020

Bon dia famílies i alumnes de Llevant!


Com veieu en el blog no parem de donar-vos recomanacions i propostes ben diferents per tal que aneu fent a casa i seguiu connectats amb nosaltres.
És important seguir una mica de rutines després de tants dies de confinament a casa i així tenir estones per fer de tot una mica. Amb les feines que m'aneu enviant per correu ja veig que la cuina és un gran entreteniment... haurem de fer un esmorzar amb tot el que heu après a cuinar!
També és important jugar a jocs amb la família per compartir estones plegats i aquests són una bona excusa per a fer-ho!

Ja veig que aneu fent cosetes però aquí us recordo algunes de les que hem anat dient en entrades anteriors:

-aplicació Smartick: encara no hi heu entrat tots i és una bona manera de divertir-se fent matemàtiques i jugant amb els vostres companys de classe. I així jo us vaig fent un seguiment del què aneu fent.
-proves cangur: anar practicant activitats matemàtiques plantejades de manera diferent.
-el treball del "Nen amb pijama de ratlles". Quasi tots me l'heu enviat ja per correu, però us recordo que aquest sí que és obligatori fer-lo tots.
-els diferents enllaços proposats tant de matemàtiques com de llengua: dictats en línia, ortografia...
-de Llengua hem proposat: fer un diari de confinament, una expressió escrita lliure, o d'un llibre llegit, o un poem, o sobre el coronavirus...
-no deixeu de repassar el Teatre que les sessions que ens quedaran seran poquíssimes! 
-de Projecte hem demanat diferents activitats: la recerca d'una notícia, la biografia d'alguna persona relacionada amb l'espai, recerca d'informació en general, activitats de matemàtiques i comprensions lectores, petites manualitats relacionades amb l'espai i la maqueta del Sistema Solar... entre d'altres.
-de l'àrea d'Anglès també ens ha enviat feina el Jordi.
-de l'àrea d'Educació Física heu de fer el joc amb material reciclat i omplir la fitxa, així com moure'ns una mica!
-i com van les mandales? Sabeu que és una manera de practicar l'atenció i la relaxació... sempre podeu pintar acompanyats de música, amb l'spotify de l'escola és una bona opció.


Avui us recomanem altres activitats per a fer.
La Jordina us pregunta que tal va amb els Garrotins! 

Proveu també vosaltres d’escriure’n un i li envieu per correu electrònic a la Jordina durant aquesta setmana, així els podreu revisar el dia que feu la comunicació telemàtica amb ella.

Aquí teniu una web molt útil per trobar paraules que rimin:


Hola, bon dia, Llevant,
espero que estigueu bé.
Jo a casa confinada,
la meva gossa també.
Al garrotín, al garrotan,
de la vera vera vera de Sant Joan;
al garrotín, al garrotan,
de la vera vera vera de Sant Joan.
I és que aquest Coronavirus
és molt perillós,
a tota hora d’ell en parlen,
mireu si s’ha fet famós.
Al garrotín, al garrotan,
de la vera vera vera de Sant Joan;
al garrotín, al garrotan,
de la vera vera vera de Sant Joan.
Però no tot es negatiu
em va dir el veí de l’àtic,
gaudim més de la família
i es frena el canvi climàtic.

Endavant Llevant, a fer rimes i descobrir els músics que porteu dins!

Una altra proposta és pel Projecte de "Gravetat zero". Si entreu a la següent pàgina web, veureu que hi ha de tot... és molt completa!


Hi ha 40 jocs en línia, més de 184 activitats per fer i un munt de treballs manuals que us poden ajudar a agafar idees per fer!
Entreu, remeneu... i apreneu!

La Francesca ens va recomanar una pàgina web d'en Joan Antoni Català que fa conferències on line sobre temes relacionats amb l'Univers. Us deixem la pàgina web per tal que el podeu seguir i gaudir de les seves explicacions i curiositats. L'horari per a nens és a les 11:00h i per a grans a les 19:00h, però també les podeu veure després perquè estan gravades.

Esperem que us agradin!

Per repassar els conceptes matemàtics que hem estat treballant fins ara a la classe, al següent enllaç de l'EDU365 trobareu un repàs força complet. Està organitzat per apartats i podeu anar fent tot allò que hem treballat de mica en mica.
MATEMÀTIQUES

I aquí us deixo un enllaç on hi ha activitats EXTRES de matemàtiques, per repassar. Recordeu no treballar directament en el document. Us heu de baixar una còpia!

CÀLCUL MENTAL 
Podeu fer-ho com ho fem a classe: posar-vos un cronòmetre, començar el càlcul i a l'acabar, escriure quant temps heu tardat!

PROBLEMES

Una última cosa... us vull veure a vosaltres i a les vostres maquetes, ànims va que segur que us han quedat genials!!

Llevant... esperant que aquesta situació passi el més ràpid possible per tal de tornar a la normalitat i veure'ns tots a classe i... desitjant que tothom estigui bé de salut!

Seguim en contacte i abraçades virtuals!