COMENCEM UNA ALTRA SETMANA! 31.03.2020

Bon dia Llevant!

Com veieu ja és la tercera setmana que estem a casa confinats i encara que ens sembli increïble, estem en bon camí. Hi ha molta gent posant en perill les seves vides perquè la resta estiguem a casa tranquils i esperant que això passi el més ràpid possible. Així que res d'excuses i ha intentar que aquests moments siguin d'aquí a unes setmanes un record que ens durarà per sempre, per excepcionals i també perquè  ho esteu fent molt bé... endavant!

Aquesta setmana us proposem algunes activitats més. Ja sabeu que em podeu anar enviant per correu aquelles tasques que aneu realitzant, i que si teniu dubtes, també els podem resoldre en l'horari de comunicació que tenim al Teams. També podeu enviar-nos alguna foto, així les podem anar publicant al blog!

L'Imma us envia aquestes feines de castellà i francès:

CASTELLANO

L’Imma a través de les classes virtuals ja us ha anat explicant les recomanacions que us fa i a més a més us enviarà un correu amb totes les explicacions, activitats i adreces. Només us recordo que no oblideu d’obrir el correu i que si podeu anar fent alguna feineta li envieu a la seva adreça imma@escolatabor.cat. Podeu enviar-li la feina adjuntant els full o podeu fer-ne una foto i enviar-li la foto. Penseu en guardar-ho tot per quan ens tornem a veure, que esperem que sigui aviat!

FRANÇAIS

Podeu avançar el mètode que utilitzem a classe LE FRANÇAIS ILLUSTRÉ uns quants números a partir de l’últim que hagueu fet, ja sabeu que copiem les frases i fem algun dibuixet il·lustratiu. No en feu més de 10 a la setmana, si no, no assimilareu allò que és nou. Penseu en guardar-ho tot per quan ens tornem a veure, que esperem que sigui aviat!



De CATALÀ us proposo algunes feines de repàs de lèxic que us poden servir com a autoavaluació per veure si ho heu entès tot.


També us he preparat unes activitats de lèxic que són noves, però que entendreu ràpidament perquè us he escrit primer la teoria perquè us ajudés. Són exercicis fàcils d'entendre. Si tinguéssiu algun dubte, ja sabeu que en podem parlar quan ens posem en contacte via Teams.


De MATEMÀTIQUES us proposo fer unes activitats relacionades amb la probabilitat i l'atzar. Us he escrit primer una mica de teoria per ajudar-vos a fer els exercicis. Recordeu que al llibre de matemàtiques de classe també surten explicats aquests conceptes ( mireu a l'índex). Alguns ja els vam treballar amb el Projecte d'"Europa go!" i d'altres són nous.


Tal com m'heu demanat he buscat activitats diferents que us serveixin per desconnectar però a la vegada siguin divertides.
Els sudokus ajuden a l'agilitat mental i a la concentració: tant per fila, com per columna, com per quadrat hi ha d'haver els números del 1 al 9 sense repetir-se cap! Vinga, a provar!

SUDOKUS PER NIVELLS (al costat hi ha la solució, imprimiu i intenteu no mirar la resposta!)

Del PROJECTE, alguns m'heu comentat que no podíeu entrar a la pàgina de la NASA. Us torno a posar l'enllaç a veure si ara tothom hi pot entrar!


També us recomano entrar al simulador del Sistema Solar interactiu. Podeu observar el moviment dels planetes en directe i clicant a sobre del MENÚ, podeu anar veient i llegint característiques del Sol i dels altres planetes. Doneu-hi una ullada, us agradarà. I de pas podeu fer-vos un esquema-resum del què us va explicant.


Aquí us deixo algunes fotos que m'heu enviat fent alguna de les tasques que us hem recomanat, des de la maqueta al joc de material reciclat o tasques més de llengua o mates.





Esteu fent una gran tasca la majoria de vosaltres, així que no us desanimeu i seguim amb els ànims ben amunt!
Fins a la propera!