ACABEM EL CURS, BON ESTIU! 15.06.20

Per fi arriben les vacances!!

És l'última setmana de curs i per tant és també l'última entrada del blog de Llevant!

Se'ns barregen sentiments contradictoris. D'una banda les ganes d'agafar vacances i gaudir de l'estiu i del temps lliure, però per altra banda aquella sensació de no poder tornar a l'escola per acomiadar-nos dels companys ni dels mestres, així com trobant a faltar les classes ordinàries com cada any, els plors i els discursos típics d'un fi de curs!

Sembla que faci molt de temps quan vau entrar amb molts nervis i molta il·lusió per la porta de sisè oi ... voleu fer memòria?? 
Mireu, mireu aquests sou vosaltres al setembreHeu canviat molt oi? 










QUANTS RECORDS !!!!


Dir-vos que ha estat un plaer fer les classes virtuals amb vosaltres, que heu respost la majoria molt bé i heu fet un gran treball malgrat les circumstàncies i els moments viscuts per a cadascú en aquests tres mesos de connexions telemàtiques. Hem après i hem tirat endavant, ens hem sabut adaptar a la nova situació i heu respost amb constància i esforç molts de vosaltres. Tot ens ajuda a créixer i  a ser més conscients del que és important en el nostre dia a dia, a què li hem de dedicar temps i valor: és el major aprenentatge que us podeu endur d'aquest confinament!

M'emporto un munt de bons moments amb vosaltres, els altres mal moments a la llarga s'esborren del pensament, i heu sigut per a mi molt especials. Ens vam trobar a quart per primera vegada però, com a mestre de sisè i sobretot com a tutora en aquest curs, m'he estrenat amb vosaltres. 

Espero haver pogut arribar a tothom i ajudar-vos el màxim de les meves possibilitats, ho he intentat cada dia!  Així com haver posat en cadascú de vosaltres el meu gra de sorra per a ser millors persones i persones de futur!

Sou un grup excepcional i espero que seguiu així a Secundària, igual de participatius, riallers i fàcils d'engrescar. Cuideu-vos i ajudeu-vos els uns als altres, tracteu-vos amb respecte i empatia, són valors importants que us ajudaran per anar per la vida. Us falta un punt d'unió com a grup que l'haureu d'aconseguir tots junts... podeu fer-ho!

No m'agradaria dir-vos adéu perquè segur que ens seguirem veient per l'escola i si mai necessiteu qualsevol cosa sabeu que podeu comptar amb mi. Segur que ens creuarem pels passadissos de secundària, o pel pati, o us veuré quan passeu cap a la biblioteca.... Així que us diré... fins a la propera Llevant!

I sobretot abans d'acabar el blog féu arribar a les vostres famílies el meu agraïment per la feina que han fet també aquests mesos. Molts d'ells s'han hagut de convertir en mestres i ajudar-vos en les tasques que us posàvem, a més a més de la seva ja pròpia feina. Així que ells també han fet un esforç per orientar-vos, guiar-vos, ajudar-vos, controlar-vos, animar-vos,... Per ells també acaba un confinament i un final de curs ben diferent. Moltes gràcies pares i mares per estar al costat nostre i dels vostres fills!

Una cosa abans del comiat virtual, ja sabeu que haureu de venir a l'escola a portar els llibres de classe que teniu a casa o de la biblioteca i agafar totes aquelles coses que són vostres i que us vau deixar al calaixet de la vostra taula... us recordeu d'on seieu?? 
Ja sabem que a les carpetes hi teniu fulls i que durant aquest confinament heu fet també activitats, però no farem àlbums pròpiament dits com fèiem a l'escola, per tant cadascú a casa penseu quina és la millor opció per recollir tot el que heu treballat: si feu àlbum, si ho guardeu amb dossiers, si ho guardeu amb carpetes,.... el que penseu que sigui millor.

Espero poder acomiadar-me de vosaltres un per un a l'escola i desitjar-vos bones vacances i bon estiu. Mentrestant us deixo un petit vídeo com a recordatori d'aquest confinament virtual que ens ha tocat passar i que he fet amb molta il·lusió, esperant que us agradi molt!



Recordeu que el divendres 19 de juny ens trobem pel Jitsii a les 11:00 h per fer el nostre esmorzar conjunt i com sabeu també estan convidats tots els pares i mares que puguin ser-hi!
L'adreça és la següent:



M'agradaria que en aquesta trobada cadascú us penseu una paraula que defineixi com heu passat aquest curs... però que us defineixi a vosaltres individualment! I també una paraula que us descrigui com a grup! Així mentre esmorzem podrem fer una petita xerradeta i intercanviarem opinions.


Ànims Llevant molts petons, gaudiu i estimeu als vostres, feu petons i abraçades a la gent que us estima, passeu un bon estiu i esperem que el curs següent, vosaltres ja a Secundària, puguem començar amb tota normalitat... passareu de ser els grans de Primària als petits de Secundària!



Ha sigut un plaer està amb vosaltres, podeu amb tot allò que us proposeu si hi poseu esforç i ganes, n'estic segura i convençuda!
Una abraçada ben forta per a cadascú de vosaltres!

Bon estiu!
Ester Asturgó