ESTEM ACABANT EL CURS 8.06.2020

Som-hi Llevant ja estem a les últimes setmanes de curs!

Com ja sabeu aquestes dues darreres setmanes les encarem amb canvis d'horaris: tant de mestres com d'hores de connexió... es  nota que arribem al final ja! Recordeu que ens veiem de les 10:30 h  fins a les 12:00 h.

Un final de curs ben diferent del que esperàvem: sense obres de teatre, sense danses de final de curs, sense la foto de classe, sense fer enquadernacions, sense poder gaudir del "Passem a Secundària"... ja veieu nois, molts canvis i moltes novetats!

En aquesta darrera setmana de curs no tindrem moltes feines. Com que la majoria del temps estareu amb la tutora us deixo una possible programació de la setmana per anar més orientats i algunes coses extres:

Dilluns: avui corregim el document de "La contaminació atmosfèrica" que us vaig passar al blog del dilluns anterior.
Dimarts: gramàtica + vídeo challenge Educació Física.
Dimecres: llegir còmic Tintín + enigmes + vídeo challenge Educació Física.
Dijous: Passaparaula Univers
Divendres: fraccions equivalents.

Recordeu encara qui no m'ha enviat la foto del seu confinament que me l'enviï amb urgència, si us plau, les necessito per fer una cosa especial per a vosaltres!

Us deixo dos documents perquè els puguem treballar aquests dies, us els descarregueu però no els feu!


                                                ROSCO PASSAPARAULA 


També us demano com a tutora una última activitat per fer el dilluns 15 de juny. Us deixo un document que m'agradaria que l'ompliu i me l'envieu a la meva adreça electrònica i en parlaríem a l'espai de comunicació del mateix dilluns.



Per últim el que sí que us deixo per fer obligatòriament també aquesta setmana és l'últim google forms sobre l'Univers... i aquest és de nivell extra!! A veure com us surt, tornen a ser quinze preguntes una mica més difícils perquè proveu de superar-vos  però segur que moltes ja les sabeu!




MÚSICA:
Ara que acabeu Ed.Primària... expliqueu-me algun record, anècdota, cançó, etc. que tingueu de les estones de MÚSICA de tots aquests anys. Escriviu-los en aquest PADLET.


I per qui vulgui, us proposo aquest SCAPE ROOM MUSICAL. Haureu de resoldre 5 enigmes diferents per arribar al FINAL. Un cop allà, feu-vos una foto amb la pantalla on diu “ENHORABONA”, envieu-me-la i contesteu-me la PREGUNTA FINAL.

Necessiteu paper, llapis, llegir bé les instruccions que us donaran i aquests recordatoris:





EXTRA OPCIONAL:
Per últim us convido a tots aquells qui vulgueu participar, a una convocatòria que fan des del servei de Cultura de Santa Perpètua i que té relació amb la Festa Major del nostre poble.

Si voleu podeu dissenyar el pròxim cartell de la Festa Major amb la tècnica del dibuix i que tingueu en compte que serà una festa diferent degut a la pandèmia del COVID-19.

Condicions: 
  • lliura la teva proposta del 5 al 19 de juny a cultuta@staperpetua.cat.  
  • Format Din A4 vertical 
  • El cartell ha d'incloure: FESTA MAJOR DE SANTA PERPÈTUA DE MOGODA, 4,5,6 i 7 DE SETEMBRE de 2020.

Per acabar us deixo amb les imatges del coet del Tintín que ha fet la Daniela i la Francesca, fixeu-vos quines artistes són!





Ànims Llevant, ja tenim les vacances cada cop més a prop i recordant per sempre aquest curs tan especial!