POEMES, LLIBRES I ROSES 24.04.2020

Hola Llevant!


Després d'aquesta setmana tan cultural us deixo imatges d'algunes de les poesies que hem llegit per Sant Jordi. Tenim uns escriptors i escriptores amb molt de futur!!
Hem fet els nostres Jocs Florals de Llevant i hem tingut guanyadors i tot: la Laia Àlvarez, l'Oriol Oller i la Laia Martí, però totes les poesies eren fantàstiques! 
Aquí teniu una petita mostra.





Aquí us deixo algunes imatges de llibres que heu recomanat per llegir. Animeu-vos és una bona manera de volar, imaginar, viure vides diferents i descobrir móns i llocs nous....
Aquests són alguns dels títols que els de Llevant han llegit:













Ja veieu que teniu de tots els estils i per tots els gustos!!


També tenim grans artistes. Heu confeccionat roses de Sant Jordi ben creatives i punts de llibre ben originals, com aquests de la Nerea, la Martina, el Jaume i el Pol!






Però esteu segurs què sabeu forces coses de Sant Jordi? Doncs a veure si és veritat... us deixo dos Kahoots perquè comproveu els vostres coneixements sobre aquesta llegenda!!!

PIN:02098365

PIN: 05352341
Teniu de marge fins dissabte 25 d'abril a les 15:00 hores.

I ja per acabar us deixo un altre kahoot relacionat amb el subjecte i el predicat que hem estat treballant aquests dies.


PIN:07449441


Teniu de marge fins dissabte 25 d'abril a les 15:00 hores.


TIC

Nois i noies de Llevant, dilluns presentareu els vostres padlets però aneu mirant aquest video tutorial sobre el nou programa que treballarem la setmana vinent.

No feu cap tasca encara, espereu a que en parlem dilluns. Remeneu si voleu i feu proves.

Espero que us agradi.



ALTRES RECORDATORIS:
-Penseu amb les feines de castellà i francès de la Imma.
-Aneu avançant el treball de Músiques del món de la Jordina.
-Els que encara no heu fet el power point o el prezzi de La Terra teniu temps fins dijous 31 per enviar-me'l. Sabeu que és obligatori fer-lo!
-I tenim  la comprensió lectora del projecte que el dilluns corregim als Teams.


I fins  aquí la feina d'aquesta setmana. 
Penseu que poc a poc ho aconseguirem! Som-hi valents i valentes, una forta abraçada i els ànims ben amunt...sembla que aviat podrem tornar a una petita normalitat!!

Fins la propera Llevant.