SEGUIM AMB MÉS DETERMINACIÓ QUE MAI 27.04.2020

Benvinguts de nou al blog de Llevant!


Aquesta setmana és una mica especial perquè per fi podem sortir una mica pel nostre voltant, a respirar, a que ens toqui el sol, a passejar una mica, a disfrutar del nostre entorn i veure quins canvis hi han passat.... tot amb molta precaució i amb mesures d'higiene: guants i mascareta!!!
Benvinguda una petita normalitat com és sortir al carrer encara que sigui una horeta... ens ho mereixem!!!


Aquesta setmana, que és de quatre dies, farem les següents tasques:

Del PROJECTE us passo dos documents relacionats amb l'espai.

El primer document té relació amb una agència espacial internacional i molt famosa.

PENSEU A DESCARREGAR-VOS EL DOCUMENT ABANS DE TREBALLAR-HI SI US PLAU!

Aquest document el corregirem  el dilluns 4 de març a l'espai del Teams

Al mateix document teniu l'adreça d'aquesta agència perquè entreu i remeneu. És molt interessant i està molt ben organitzada: notícies, últimes recerques, canal de televisió...

Teniu una comprensió lectora relacionada també amb l'espai i com ha evolucionat la vestimenta dels astronautes. Què t'emportaries tu a l'espai?

PENSEU A DESCARREGAR-VOS EL DOCUMENT ABANS DE TREBALLAR-HI SI US PLAU!
data d'entrega dijous 30 d'abril

La Carlota ens passa aquesta foto del cel que s'ha vist aquesta passada nit a Santa Perpètua. Sabeu que són? Són satèl·lits artificials passan a prop de la Terra i per això s'han pogut veure amb tanta claredat.




MÚSICA:
La Jordina us diu que durant aquesta setmana li heu d’enviar el Power point de MÚSIQUES DEL MÓN i els vídeos de la CUPS SONG (joc del got) i TITANIC i/o BLOWING IN THE WIND.

Pels que teniu temps, repasseu la lectura de notes al pentagrama amb aquests jocs on-line, que vam practicar a la comunicació de Teams:
APRENDO MÚSICA: APRENDO NOTAS

APRENDO MÚSICA: ATRAPA LAS NOTAS


CASTELLANO:
L'Imma diu que en els espais de comunicació Teams triareu entre tots un tema per fer una expressió escrita i serà això el que haureu de fer de deures: una redacció sobre el tema escollit, ben estructurada amb bona puntuació i ortografia.


Data d’entrega màxim: 4-5-2020

FRANÇAIS
En els espais de comunicació per Teams escoltareu els números 36 i 37 del Français illustré, per tant de deures aquesta setmana haureu de copiar el vocabulari d’aquests dos apartats.
Us adjunta els enllaços:




Data d’entrega màxim: 4-5-2020



Alguns companys, com l'Albert i el Jordi, el cap de setmana han fet manualitats amb aliments ... i mireu què bé els hi ha quedat!





Bon inici de setmana! Esperem veure'ns pel carrer i saludar-nos en la distància!