UNA MICA DE CREATIVITAT 30.04.2020

Benvinguts al blog de Llevant nois i noies!


Aquesta setmana us proposo unes activitats més lúdiques i divertides de fer aprofitant aquests dies de festa. Ja sabem que ens hagués agradat marxar de pont amb la família i/o amics però la situació encara no ens ho permet. Així que seguim aprofitant el temps per passar-lo amb la família i a més a més intentar fer coses diferents junts! 

Com que ja podem sortir una mica cada dia, us atreviu, qui  vulgui,  a construir un coet d'aigua?? Si no teniu pati per a provar l'experiment, sempre el podeu provar a un parc o zona verda del poble per comprovar que us funcioni! 


La Daniela ja ho va provar a casa seva... i el coet vola!

Us deixo dos enllaços perquè trieu quin us pot fer millor de guia.



PER FER AQUESTA MANUALITAT DEL COET NECESSITEU L'AJUDA D'UN ADULT! ANEU AMB COMPTE!

També us deixo en paper les instruccions per ajudar-vos a l'hora de la construcció del coet.

Vinga animeu-vos i envieu els vostres coets voladors, o fotos del procés de construcció i els podrem compartir al següent blog o a l'espai Teams!

Aquesta segona activitat no necessita instruccions ni cap mena de precaució ni ajuda. Us atreviu a fer aquest treball manual sobre les fases de la LLuna?? Ja veureu què és molt dolça!!!




És una manera divertida de comprendre les fases de la Lluna i a més a més ser una mica llaminers.... jejeje. 
Envieu-me fotos de les vostres creacions!

Podeu utilitzar unes altres galetes o podeu ser creatius i inventar-vos les vostres fases de la Lluna amb altres materials.



Us deixo un kahoot per fer sobre el que hem treballat fins ara de l'univers. Teniu fins al dissabte 2 de maig a les 16:00 hores.


PIN del joc: 06237466

I heu llegit mai aventures del Tintín i el capità Haddock. Doncs aquí us deixo el títol de dues històries seves que passen a la Lluna. Si els teniu per casa, busqueu-los, remeneu-los, llegiu-los.... més endavant en parlarem, ara a gaudir de la lectura!



Recordeu algunes de les tasques que heu d'anar fent per la setmana pròxima: de l'Imma de castellà l'expressió escrita i de francès el vocabulari, del projecte les comprensions lectores, de la Jordina el treball de Músiques del món i la flauta ... 

Ànims nois, esteu treballant molt bé i esteu demostrant constància i esforç! Aquests valors també són grans aprenentatges per a la vida!


Bon cap de setmana i espero poder saludar-vos tot passejant pel poble... però a distància i amb les mesures de seguretat pertinents!