RECORDATORIS DE FINALS DE SETMANA 17.04.2020

Benvinguts tots al blog de Llevant!

Després d'aquesta primera setmana amb ampliació d'horari dels Espais de comunicació i introducció de conceptes nous, podem dir que ens estem sortint força bé! 
La reflexió en general és que ens cal molta més previsió del temps que tardem a fer les feines i sobretot una agenda clara per anar prioritzant les activitats a fer. Crec que ho esteu aconseguint tots, així que felicitar-vos per la feina que dueu a terme a casa la majoria!
Recordo que hi ha alumnes que no ens estan enviant les tasques que estem demanant i que és important per anar tenint un control del que aneu practicant. Som-hi, no us adormiu!

Aquesta setmana us volem ensenyar moltes de les feines variades que heu estat fent per Setmana Santa i aquests dies. Aquí teniu una petita mostra.

La Daniela i la Francesca amb la seva família han estat fent trencaclosques varis de 1000 peces o més! Quina feinada!!!


 L'Adrià ha fet un petit vídeo mostrant els animals amb pinces que ha fet ell amb la seva germana. Us han quedat genials! I altres han fet manualitats amb les pinces!





La Daniela ha fet un experiment intentant imitar i crear les nebuloses que hi ha a l'espai. Mireu els passos i podeu provar de fer-ho vosaltres ara a casa.


La
Laia Martí va provar de fer núvols de paraules! Mireu què bé li ha quedat!




 Tal i com us vaig comentar a l'Espai de comunicació us he deixat preparats per fer 2 KAHOOTS un relacionat amb l'Univers i l'altre amb el Sistema Solar. A l'aula amb el Sergi ja n'havíeu fet i vosaltres també n'heu creat algun fa poc, així que ja sabeu com funciona. A veure com us surt! 
Quan ens trobem dilluns 20 a l'Espai de Comunicació en parlarem, així que si us apunteu els errors què heu tingut en podrem parlar i resoldre equivocacions.


Teniu de termini màxim fins el dissabte 18 d'abril a les 20:00 hores. Ja sabeu que amb 5 minuts estan fets!

 PIN: 05321778

PIN: 03500308

A continuació teniu un video per mirar sobre conceptes relacionats amb l'espai. És un complement de la teoria que us vaig enviar a l'últim blog i que us pot servir per complementar als vostres esquemes. 

VIDEO SOBRE L'UNIVERS


El mireu i quan acabeu podeu apuntar-vos un parell de preguntes per fer als vostres companys el dilluns 20 que tenim a l'espai del Teams.

Per acabar us recordo altres coses que heu d'anar fent per la propera setmana:

De castellano la Imma us ha enllaçat pàgines per reforçar i treballar las siglas, acrónimos y abreviaturas.

D'anglès el Jordi també us ha enllaçat la teoria que us va explicar sobre adjectives and adverbis i present perfect.

La Jordina també us ha passat el treball de Músiques del món i cadascú què li toca fer.

El Sergi us explica amb aquest tutorial que farem una presentació  amb una aplicació nova que ens ajudarà a aprendre noves maneres de fer una exposició oral. Aquesta aplicació es diu padlet i us deixo un petit tutorial d'inici per tal que aneu aprenent a fer-lo anar.

Només cal que creeu el compte, remeneu una mica i ja està, els dubtes i la tasca us la dirà el proper dilluns a la classe que fareu.





L'Ester us recorda el treball sobre La Terra que us va enviar el guió abans de Setmana Santa. I del projecte les activitats del calendari-dies de la setmana i els esquemes de la Teoria de l'Univers.

De llengua feu memòria de que entrem a la setmana de Sant Jordi i volem veure les vostres poesies creatives !

La Marta us proposa fer 3 posicions de ioga amb un familiar i gravar un vídeo o fer una foto. Recordeu que al e-mail teniu l'explicació i exemples a fer i és pel dia 24 d'abril.

Alguns ja teniu feina enllestida del power point, mireu què han anat enviant:
 






Llevant descanseu, abraceu als pares, jugueu amb els germans i germanes i si feu alguna activitat  creativa.. no dubteu a enviar-nos les fotos!

Bona feina Llevant!