ACABEM EL MES DE MAIG 29.05.2020

Benvinguts al blog de Llevant!

Esperant que tots estigueu bé de salut, us tornem a portar algunes recomanacions i propostes per fer aquest cap de setmana que ja és l'últim de maig, i que com sabeu, és de 3 dies, ja que dilluns 1 de juny tenim festa!

Les activitats proposades són de tota mena; per fer en família i per desconnectar d'ordinadors i riure una estona plegats; d'altres de més creatives fent servir un enllaç; i d'altres més imaginatives fent servir la vostra càmera de fotos. Endavant!

A continuació teniu les propostes detallades.

JOC AMB FAMÍLIA: 
L’objectiu del joc és “copiar a cegues” el dibuix que un familiar dibuixa en un full enganxat a la teva esquena. Tranquils, a sota teniu un vídeo on es veu el procés del joc. Sembla increïble que difícil pot arribar a ser reproduir un dibuix només sentint les traces fetes a l’esquena. Es perd tota la noció de l’espai. I per tant els resultats són molt divertits i asseguren una bona estona de rialles.

Què necessitem?

  • Paper
  • Retoladors
  • Cinta adhesiva
  • Una mica d’imaginació
ENSENYEU LES VOSTRES CREACIONS, AIXÍ PASSAREM TAMBÉ UNA BONA ESTONA!


SIMETRIES ON LINE:
Si voleu experimentar una mica amb la simetria, us deixo un enllaç on primer explica què és aquest concepte matemàtic, la simetria i quins tipus hi ha, i després teniu l'enllaç per crear vosaltres mateixos les simetries.



Podeu fer-ne les que vulgueu, canviant els colors, canviant quants punts de simetria voleu.... podeu guardar-les i imprimir-ne algunes per a la vostra habitació. 


INVESTIGUEU I GAUDIU! 

Aquestes d'aquí les he creat jo!
JA SABEU QUE VULL VEURE LES VOSTRES CREACIONS, AIXÍ QUE ENVIEU-ME'N ALGUNES!





FOTOGRAFIA DEL VOSTRE CONFINAMENT:
Després de passar-nos més de dos mesos de confinament a casa, segur que hem passat per tots els estats anímics pensables. Primer alegria per no anar més a escola; després ràbia per perdre'ns convivències, excursions, festes, etc; més tard por, per la incertesa del virus i de les causes que podia provocar en els nostres estimats; llavors dolor, per la mort o patiment d'alguns dels nostres familiars; també cansament, tant virtual de les classes, com cansament físic per no poder sortir de casa ni fer exercici; moments de calma, descobrint el vostre racó o joc ideal per aïllar-vos i relaxar-vos; estones familiars compartint, com potser feia temps, jocs amb els pares i germans com quan éreu més petits..... i segur que ens en deixem més!

De tots aquests moments viscuts n'hem après més de nosaltres mateixos i dels que ens envolten.

L'activitat que us proposo és que us feu una fotografia que reculli el sentiment del vostre confinament. Una fotografia que ens descrigui quina emoció us ha estat més present i  a quin lloc de la casa us heu passat més hores i ha sigut el vostre refugi. Si heu de fotografiar també algun objecte, podeu fer-ho, i si necessiteu fer la foto en blanc i negre o amb algun altre color, tot és vàlid!
JO TAMBÉ FARÉ LA MEVA FOTO!
LA COMPARTIREM PEL TEAMS DEL DIVENDES 12 DE JUNY!

Per acabar us deixo un document, aquest sí que obligatori, on haureu de practicar la longitud de la circumferència tal com ho vam fer a l'espai Teams del dimarts. 


DESCARREGUEU-VOS EL DOCUMENT ABANS DE FER-LO, SI US PLAU!
EL CORREGIREM EL DIMECRES 3 DE JUNY


Que tingueu molt bon cap de setmana, que sortiu i quedeu amb la vostra família i amics, descanseu i agafeu forces per a la pròxima setmana. 

Una setmana més és una setmana menys que ens queda per aconseguir tornar a la normalitat en aquesta situació tan especial!