JA SOM A JUNY!! 2.06.20

Hola de nou al blog de Llevant!

Després d'aquests dies de festa tornem amb més energia per encarar ja el mes de juny. I si som a juny, ja sabem que s'aproximen les vacances encara que aquest final de trimestre hagi sigut tan atípic i extraordinari.

Esperem poder-nos almenys, veure'ns una estoneta, per acomiadar-nos de sisè i fer-nos una abraçada a certa distància! Però per a poder fer això, encara ens queden unes setmanetes de feina.

Per aquesta setmana tenim les següents tasques a fer.

PROJECTE:
Vam estar parlant i fent exercicis relacionats amb la geosfera de la Terra. Aquí teniu un document on cal completar els espais en blanc i així comprovar que ho heu entès tot. També us servirà com a esquema per a estudiar quan el necessiteu.
Descarregueu-vos els documents abans de realitzar-los si us plau.

Aquests dos documents els corregirem el divendres 5 de juny a l'espai de comunicació.

Com sabeu molt bé, hem de preservar aquesta atmosfera que ens protegeix a nosaltres dels rajos ultraviolats. Una de les causes que fan que aquesta atmosfera estigui en perill és la contaminació de l'aire causada bàsicament per nosaltres.

Descarregueu-vos el document abans de realitzar-lo si us plau.

Aquest document el corregirem el pròxim 8 de juny a l'espai de comunicació.

Fa unes setmanes vam estar parlant del personatge de còmic Tintín i de les seves aventures a l'espai. Molts de vosaltres teníeu els còmics per casa perquè eren dels pares o dels tiets. Doncs ara us toca a vosaltres ser escriptors i escriptores, i sense mirar la història original, us heu d'inventar el diàleg de les següents escenes entre el Tintín i el Capità Haddock. Abans però teniu una explicació sobre el seu autor, Hergé, i com es va avançar en 16 anys a l'arribada a la Lluna de l'astronauta Armstrong!
Descarregueu-vos els documents abans de realitzar-los si us plau.


Aquest document me l'haureu d'enviar al meu correu màxim el dimecres 10 de juny.


Per últim us deixo també l'enllaç del google forms sobre l'Univers! Hauríeu d'entrar-hi tots a veure si aquest cop tenim més sort! Ja sabeu que podeu mirar primer els apunts abans de contestar les 15 preguntes que teniu. Endavant!

LENGUA CASTELLANA:
Os recuerdo que en la classe de la semana pasada os propuse acabar la actividad sobre lexemas, prefijos y sufijos que empezamos todos juntos. Os comparto aquí el documento en pdf y en word por si alguien lo quiere hacer directamente en el ordenador. PERO DESCARGAROS EL DOCUMENTO ANTES DE ESCRIBIR EN ÉL si utilizáis el word, si no ya sabéis que modificáis las actividades y el resto de compañeros no tienen el original. Por eso comparto también el pdf que, en principio, no se puede manipular.





ENTREGA EL 8 DE JUNIO DEL 2020

MÚSICA:
Aquesta setmana haureu d’escoltar la cançó “EM QUEDO A CASA” del grup Xiula i omplir els espais en blanc de la lletra.
Apa, som-hi, a cantar!
Aquesta és la fitxa: 







I les respostes correctes a l’ ENIGMA MUSICAL DE CINEMA de la setmana passada són aquestes:

BSO1:
Cançó: La Valse d'Amélie
Compositor: Yann Tiersen
Pel·lícula: Amélie

BSO2:
Cançó: Main title
Compositor: Ramin Djawadi
Pel·lícula: Joc de trons

BSO3:
Cançó: The Sacrifice
Compositor: Michael Nyman
Pel.lícula: El piano





Per acabar us deixo alguns dels dibuixos que heu fet a casa amb la família i comproveu vosaltres mateixos com us han sortit!! L'Helena i la Noa ens mostren el procés de creació amb vídeo, en canvi del Pol en veiem la fotografia amb el resultat final. Esperem que us ho hàgiu passat molt bé aquesta estoneta!







Aquí teniu també algunes simetries que us han sortit amb el programa que us vaig enllaçar. Aquestes són de la Mercè, la Carlota i l'Oriol ( es veu el procés de creació amb vídeo) i el de la Daniela, del Pol i de la Nerea la imatge final!











Som-hi Llevant, ja ens queda un últim esforç final per arribar a la meta amb les sensacions que estem treballat bé i estem aprenent força malgrat els moments difícils viscuts per tots!