JUNTS AVANCEM! 25.05.2020

Benvinguts de nou al blog de Llevant!!

Encarem l'última setmana de maig amb l'entrada a la fase 1, per tant, comencem a poder quedar amb familiars pròxims, que ja en tenim ganes, així com poder sortir a poblacions pròximes o sortir més estones al llarg del dia! Fem-ho sempre amb responsabilitat, seguint les indicacions i recomanacions pertinents i amb les mesures de seguretat i higiene indicades... és feina de tots fer-ho bé!

PROJECTE:
Per començar les tasques d'aquesta setmana us deixo un enllaç molt complet que fa referència a una part de la Terra que no hem aprofundit encara: les capes internes i les capes externes de la Terra. Hi ha vídeos explicatius molt complets, amb activitats interactives i explicacions fantàstiques.

REMENEU I MIREU ELS VÍDEOS I PODEU PROVAR DE FER ALGUNA ACTIVITAT A LA LLIBRETA,
 APROFUNDIREM EN AQUESTS ASPECTES. 
 FEU-VOS ELS APUNTS NECESSARIS o ESQUEMES PEL DIJOUS 28 DE MAIG. 



CATALÀ:
Per acabar de repassar els aspectes de gramàtica que hem estat treballant aquests dies als espais de comunicació, us deixo uns exercicis del llibre de català que hauríeu de resoldre perfectament sense cap mena d'ajuda.

         LLIBRE CATALÀ PÀGINA 105: EXERCICIS 7,8 i 9.
DATA D'ENTREGA EL DIVENDRES 29 DE MAIG
  
MATEMÀTIQUES:
Tingueu preparat per dimarts 26 de maig una circumferència de 2 cm de radi en una cartolina o full, marca-hi un punt A, a una banda de la circumferència, retalla-la i tingues-la preparada juntament amb un regle.
Ja veureu per a què la utilitzarem!


REPTE TIC:
Hola Llevant!
Coneixedor de com us agraden les noves propostes i reptes, aquesta setmana us proposo fer un GIF animat que sigui ben original i divertit.

El podeu fer sols o podeu engrescar a qualsevol membre de la família que tingui ganes de passar una bona estona. 

Seguiu les següents indicacions: 
  1. Entreu a la plana https://www.unscreen.com/upload
  2. Busqueu l'atrezzo necessari per poder recrear l'escena el millor possible.
  3. Graveu-vos amb el portàtil, ordinador o tauleta fent qualsevol moviment o gestos que puguin ajudar a fer el GIF més original.
  4. Carregueu el clip que hàgiu gravat a la plana citada al punt 1.
  5. Una vegada carregat el vídeo escolliu el fons.
  6. Posteriorment escolliu l'opció descarregar i ja tindreu el vostre GIF personalitzat.
És molt senzill i fàcil de fer. Ho explicarem tranquil·lament a la classe i veureu que qui vulgui podrà fer-ho sense problemes.

Mireu els que he fet jo, he estat a una platja paradisíaca, he anat a fer una mica de patinatge sobre gel i també he aprofitat per anar de concert... jajajajaja. M'ho he passat genial!!!







MÚSICA:

Aquesta setmana us proposo un REPTE MUSICAL DE CINEMA.
Per poder resoldre l’enigma, heu d’escoltar tres fragments de només uns segons de durada. Aquestes músiques formen part de la BSO (Banda Sonora Original) de tres pel·lícules.
Repte musical: heu de descobrir el nom de les tres peces, a quina pel·lícula pertanyen i quin és el seu compositor/a:
Envieu-me les respostes al meu correu: jcampi@escolatabor.cat
I a continuació, us deixo un muntatge amb els vostres vídeos del JOC DEL GOT amb la cançó WHEN I’M GONE. Espero que us agradi!



Som-hi Llevant, seguim amb aquesta energia i ganes d'aprendre encara que sigui en aquestes circumstàncies... ja ens hem tornat en grans experts!!!
Cuideu-vos molt.