AVANCEM DES DE CASA AMB MOLTA ENERGIA 11.05.2020

Hola de nou Llevant!


Esperant que hàgiu gaudit del cap de setmana i aprofitat també per sortir, llegir, fer exercici, descansar una mica o fer alguna recepta casolana... encarem de nou una setmana més de feina.

Aquest dilluns no és un dilluns qualsevol, ja sabeu que ens tocaria marxar de Convivències!! Ens queda un regust amarg al saber que no podrem acomiadar-nos de les últimes convivències de Primària i que ens hagués agradat molt compartir-les amb tots els nens i nenes de Llevant... una llàstima! Però les circumstàncies són més que excepcionals i la salut està per davant de tot. Així que sempre podem, des de casa, dormir amb el sac al menjador o aprofitar per fer gresca una nit, com si fóssiu a les habitacions... Busquem el costat positiu a les situacions que ens trobem. 

Us animo a escriure què enyorem de les Convivències, quins records tenim dels altres anys, què és el que ens agrada més i/o menys.... i fins i tot podem compartir fotos, si en teniu, de situacions viscudes a les convivències de tot Primària!


En podem parlar el dimecres 13 de maig a l'espai Teams.
I si teniu les fotos a punt, les podem ensenyar i recordar anècdotes!


Per tant, tot i que amb tristesa, aquesta setmana seguim amb la planificació següent.

MATEMÀTIQUES:
Des de matemàtiques a les hores Teams estem treballant les fraccions i també el radi i el diàmetre de la circumferència. Com que encara ens falta explicar més conceptes abans de posar-nos a prova fent activitats, us deixo un càlcul mental per practicar la rapidesa i l'exactitud en els càlculs.
Descarregueu-vos el document abans de començar a fer les activitats si us plau! 
Ha d'estar fet pel divendres 15 on el corregirem tots junts al Teams ( no cal que me l'envieu abans)


PROJECTE:
Ara que comencem a saber moltes coses del nostre projecte, aprofundirem amb un tema que hem tocat per sobre i prou. Ens sonen els noms de científics com Newton, Galileo Galilei, Einstein... però quins avenços van fer per a la ciència? Quina importància van tenir en el seu moment els seus descobriments?...

Aquí teniu un document on us parla una mica de cada un d'ells i un petit exercici a fer.

Descarregueu-vos el document abans de començar a fer les activitats si us plau!
L'activitat ha d'estar feta pel dilluns 18 de maig on la posarem en comú a l'hora del Teams.



CATALÀ: 
En aquesta àrea estem treballant la part de gramàtica, tot i que encara ens falta treballar una part conjuntament, el que sí que hem entès tots és diferenciar el subjecte del predicat i el seu nucli. Per això aquest document és un repàs del què ja sabem.


Descarregeu-vos el document abans de començar a fer les activitats si us plau!

L'activitat ha d'estar feta pel divendres 15 de maig. Me l'heu d'enviar per correu.

CASTELLANO:

L'Imma us proposa una lectura i unes preguntes de comprensió. La lectura es titula: EL VIAJE ALREDEDOR DEL MUNDO.

Descarregeu-vos el document abans de començar a fer les activitats si us plau!
LECTURA I COMPRENSIÓ

L'activitat ha d'estar feta pel dilluns 18 de maig. Li heu d'enviar per correu a imma@escolatabor.cat




EXTRES:
Per acabar us deixo amb la imatge de la Maria Josep de les seves fases de la lluna fet amb Hama i de l'Adrià amb galetes, el coet d'aigua que ha fet l'Èric i amb els dibuixos de la galàxia de la Noa, el Jordi que n'ha fet 2, l'Adrià i la Carlota, que a més a més ha fet dues activitats plàstiques extres!! 
Molt bona feina!














I no us penseu que només som artistes amb la plàstica, també ho som amb la música... escolteu quines creacions heu fet amb el programa Song Market!
Cliqueu als enllaços següents, trobareu una petita mostra del que heu fet amb la Jordina!

SOU UNS ARTISTES TOTS, FELICITATS!!

Som-hi Llevant, ho esteu fent molt bé i aquestes sortides ens van bé per carregar piles a tots i esperar que ens falti una setmana menys per a tornar a poc a poc a la rutina que tant trobem a faltar. Ànims i seguim així, tot arribarà!