PASSEIG VIRTUAL I REAL! 15.05.2020

Benvinguts al blog de Llevant !

Ja tenim un altre cap de setmana per endavant, per gaudir amb la família i cuidar-nos, visitar avis des de lluny i si volem demanar algun àpat a algun restaurant com a petit extra!

Us proposo, voluntàriament, la següent activitat, jo l'he fet i m'ho he passat bé l'estona que  l'he fet.
Voleu fer una ruta virtual per un dels museus més importants del món? Sabeu de quin museu parlo?? Del MOMA: Modern Museum of Art situat a Nova York!
És una de les cites obligades si vas a visitar aquesta ciutat. Alberga una gran col·lecció de quadres dels artistes més importants de tot el món. I perquè us parlo d'això?... Doncs perquè a través d'aquest enllaç podeu fer una visita virtual per dins del MOMA i fer activitats on-line sobre autors com Picasso, Van Gogh, Frida Kahlo... i molts més, ajudant a un petit extraterrestre a complir la seva missió a la Terra. 

A cada obra d'art hi apareixen unes activitats amagades, les podeu fer sense dificultats encara que estiguin en anglès.



MATEMÀTIQUES:
Ja fa uns dies que treballem les fraccions, i per tant, comença a ser hora de què practiquem el que hem fet fins ara. Si necessiteu els apunts a prop, agafeu-los.
Us deixo un enllaç MOLT COMPLET perquè ho practiqueu individualment i comproveu si ho heu entès tot.

FEU ELS APARTATS QUE HEM TREBALLAT FINS ARA

CATALÀ:
Com que anem avançant amb la gramàtica, us proposo fer un Kahoot que he creat jo per veure com anem sobre aquest apartat. Teniu de marge fins  DISSABTE 16 DE MAIG a les 17:00 hores.     
PIN:09171322

PROJECTE:
Ja sabeu que sóc una fan de l'InfoK, i que m'agrada molt com expliquen les notícies per a nens i nenes i per a adults també. Aquí us deixo un parell de notícies que van sortir fa poc i em van cridar molt l'atenció. Doneu-hi una ullada, duren 2-3 minuts, perquè n'anirem parlant en futures connexions al Teams, i perquè nosaltres podem fer-hi molt per ajudar al nostre planeta!!



Tal com vam parlar a l'espai Teams del dimarts, us comparteixo el document que vam estar fent sobre el mapa de Fusos horaris. Ens quedaven per resoldre els exercicis 4 i 5 ( si voleu fer els altres escrits, també els podeu fer com a pràctica).

DESCARREGUEU-VOS EL DOCUMENT ABANS DE TREBALLAR-HI, SI US PLAU!
FUSOS HORARIS
Quan el tingueu fet me l'envieu al meu correu 



EXTRES:

Aquí us deixo amb algunes imatges que heu enviat sobre el que heu estat fent aquests dies. La Laura ja ha acabat les fases de la lluna amb oreos, l'Helena ens ha enviat 2 imatges de les seves galàxies, la Daniela una galàxia feta amb plastidecors, l'Oriol amb guixos i la Maria Josep amb pintures facials!
Totes ben originals.
 










Moltes gràcies Llevant per col·laborar sempre, per estar tan implicats en les tasques que proposem i seguir, la majoria, amb entusiasme les trobades al Teams... ens doneu molta energia també!

Bon cap de setmana i una abraçada a distància!