COMENCEM UNA ALTRA SETMANA ! 18.05.2020

Hola Llevant!


Tornem a ser aquí una setmana més amb energia i ganes de seguir avançant, encara que sigui telemàticament. Tot i que es diuen moltes notícies pels mitjans de comunicació, encara no hi ha res d'oficial, per tant, seguirem les dinàmiques educatives a través del Teams, però amb esperances que ens puguem veure encara que sigui a certa distància a l'escola!

Aquesta setmana farem les següents tasques de les àrees de  projecte, català, matemàtiques, valors... estan totes relacionades!


Us deixo una lectura sobre un noi que us impressionarà amb la seva emprenedoria. Sabeu què vol dir això? Doncs llegiu i investigueu, tots som capaços de buscar i trobar solucions magnífiques a problemes reals. Cadascú de  vosaltres pot ser un gran creador, tan sols cal paciència, investigar i trobar solucions sense rendir-se mai!

DESCARREGUEU-VOS EL DOCUMENT ABANS DE CONTESTAR LES ACTIVITATS, SI US PLAU!

BOYAN SLAT
EN PARLAREM I CORREGIREM A L'ESPAI TEAMS DEL DILLUNS 25 DE MAIG

També us deixo un altre capítol de l'InfoK on es parla del que va imaginar i crear el Boyan Slat i podreu entendre millor la lectura. O sigui, portar la seva idea a la pràctica:

Relacionat amb aquest tema, ens preocupa i molt les desigualtats que trobem al nostre planeta Terra entre els diferents països a causa del canvi climàtic, o de la riquesa del país, o de les situacions en què viuen deixant en evidència les incongruències del món on vivim. Us imagineu com seria la vostra vida si haguéssiu nascut a l'Àfrica?, o a un país de Sud-Amèrica?, o un petit poble de l'Àsia... Us deixo un document per a reflexionar entre tots de les desigualtats socials, econòmiques i mediambientals que patim al nostre món.

DESCARREGUEU-VOS EL DOCUMENT ABANS DE CONTESTAR LES ACTIVITATS, SI US PLAU!

DOCUMENT QUE EL CORREGIREM A L'ESPAI TEAMS DEL DIJOUS 21 DE MAIG
(si busqueu algun exemple de persona relacionada amb el que s'explica a la lectura la podeu afegir)

Perquè ens adonem de la quantitat de població que vivim a la Terra, i que entre tots l'hem de cuidar i respectar, aquest document us fa respondre preguntes i fer alguns càlculs matemàtics senzills que seran de repàs del què ja hem fet a l'aula. Així que no heu de tenir cap problema al fer-los!
DESCARREGUEU-VOS EL DOCUMENT ABANS DE CONTESTAR LES ACTIVITATS, SI US PLAU!

DOCUMENT QUE EL CORREGIREM A L'ESPAI TEAMS DEL DIVENDRES 22 DE MAIG


FRANÇAIS 

Haureu de copiar el français illustré numéro 38 i 39:


SERÀ PEL DILLUNS 25 DE MAIG 



CASTELLANO 

Tenéis que escoger una de las tipologías textuales de las cuales estuvimos hablando en clase y hacer una expresión escrita siguiendo la estructura (esqueleto) de la tipología que hayáis escogido. Os recuerdo que en el blog las tenéis todas y en el documento que os envié también. Para que no lo tengáis que buscar os enlazo el blog y el documento:

https://taborllevant.blogspot.com/p/lengua-castellana.html
Estructura de les diferents tipologies textuals

SERÁ PARA EL LUNES 25 DE MAYO.



MÚSICA:
Aquesta setmana us proposo que acompanyem la cançó de TUSA amb PERCUSSIÓ CORPORAL. Primer apreneu els diferents ritmes i després practiqueu amb la música!!


Encara no m’heu enviat el vídeo cantant NO ENS DESDIBUIXEU?  I el RITME DEL GOT? Traieu-vos la vergonya de sobre i animeu-vos a mostrar el vostre vessant més musical!!