ENTRE VÍDEOS I PLÀSTICA 8.05.2020

Benvinguts al blog de Llevant una setmana més!


Tenim per davant un cap de setmana per desconnectar i gaudir del bon temps, com sempre amb companyia de la família i respectant els horaris de sortida que tenim; ja tinc ganes d'anar-vos veient pel carrer!!



Aquesta setmana tenim unes propostes ben diferents i lúdiques. Si encara no heu enviat les fotos de les fases de la lluna o el coet d'aigua, tranquils, teniu encara temps per fer-ho i enviar-m'ho per correu... no hi ha pressa, aprofiteu aquest cap de setmana!


PROJECTE:
Aquesta setmana us convido, voluntàriament, a què prepareu una altra activitat més artística... en aquest cas seria plàstica!

Teniu per casa guixos de colors i un paper negre?... Doncs som-hi! Seguiu aquest tutorial i ensenyeu les vostres creacions, artistes!


Ja sabeu que ens agraden molt les fotos per poder penjar-les al blog la següent setmana... i que se us vegin les cares!

 Però si no us atreviu amb aquesta, o voleu fer-ne dues, us deixo un altre dibuix per fer, aquesta vegada amb ... arròs! Atreviu-vos!

COM DIBUIXAR UNA GALÀXIA 2
Ja sabeu que ens agraden molt les fotos per poder penjar-les al blog la següent setmana... i que se us vegin les cares!

Voleu veure un curtmetratge ben original i especial... OBSERVEU i PENSEU què ens vol transmetre aquest!!(ho podeu anotar a la llibreta personal)


EN PARLAREM AL TEAMS DEL DIMECRES 13 DE MAIG


Us deixem també, alguns dels vídeos del coet d'aigua... que us han sortit genials!
El primer és de l'Oriol.


COET D'AIGUA ORIOL

Aquest és de la Daniela, la precursora de la idea del coet d'aigua!!




MATEMÀTIQUES:
Aquests últims dies a l'espai Teams hem estat treballant les fraccions. És un tema que anem aprenent a poc a poc perquè tothom vagi entenent els conceptes importants encara que ho fem a distància i a través d'una pantalla, però crec sincerament que feu un bon treball i esteu aprenent tots!
Però qui va ser el primer d'estudiar les fraccions? Coneixeu matemàtics importants d'altres èpoques? Sabeu qui eren els primers estudiosos de les lleis matemàtiques?... Doncs avui us porto una lectura molt interessant!


DESCARREGUEU-VOS UNA CÒPIA DEL DOCUMENT ABANS DE RESPONDRE , SI US PLAU!

HEU DE CONTESTAR LES PREGUNTES DE LA LECTURA I ENVIAR-ME'L EL DIJOUS 14 DE MAIG



ACTIVITAT COMPETENCIAL:

Us vull presentar una activitat que m'agradaria fer amb tots aquells que us animeu a fer la tasca. Es tracta d'una presentació amb un programa anomenat EMAZE. 

Gràcies a aquest programa us puc presentar una activitat on treballarem la competència digital, la competència lingüística, la competència d'aprendre a aprendre i la competència comunicativa.


Us animo a mirar el tutorial i us enllaço la presentació que us he preparat. La tasca consisteix en fer-ne una semblant i poder presentar-la a la classe telemàtica tots plegats.

No cal que sigui casa vostra. Pot ser de qualsevol altra tema.






EDUCACIÓ FÍSICA:
Us recordo que heu d’enviar els “Challenges”  explicats a classe  a l'e-mail de la Marta el dimarts 12/05/20

Aquí us deixem el vídeo amb les vostres postures de ioga. Des d'aquí felicitem  pares i mares, i germans i germanes també, per a col·laborar en aquesta activitat... moltes gràcies de veritat!!!


VÍDEO IOGA LLEVANT

La vostra feina pares també és d'agrair, acompanyant els vostres fills en el dia a dia i participant en les activitats que us anem demanant. Aquesta situació per a vosaltres també és excepcional i sabem que compaginar-ho tot no és gens fàcil... ho sabem. Per tant des d'aquí també us donem les gràcies per ser-hi sempre i per tirar endavant, juntament tots, en aquests moments de tanta incertesa!

GRÀCIES FAMÍLIES DE LLEVANT!